Op 5 november trokken we (Isabel, ook een Vlaamse en ik) naar het heel klein, nieuw restaurantje Little Italy in Sanford.
We hadden om 19u afgesproken met een 10-tal dames van de gourmetgroep en de Chef Delite Zitta die ons trakteerde op een demo later op de avond. Iedereen bracht een fles wijn mee, dus drank genoeg, niet dat we dat nodig hadden om ons te amuseren, verre van. Een mix van culturen brengt zowiezo al heel wat leven in de brouwerij.
Na enkele lekkere aperitiefhapjes kregen we als hoofdgerecht Portabello Mushroom Ravioli en Tuscan Chicken op het menu. Ook de desserts waren heel lekker. De demo was interessant. De Chef toonde ons op welke manier we groenten en fruit konden insnijden om mooie figuren te bekomen. Het was een geslaagde avond en zeker de moeite waard om er eens met familie naar toe te gaan.
We hadden om 19u afgesproken met een 10-tal dames van de gourmetgroep en de Chef Delite Zitta die ons trakteerde op een demo later op de avond. Iedereen bracht een fles wijn mee, dus drank genoeg, niet dat we dat nodig hadden om ons te amuseren, verre van. Een mix van culturen brengt zowiezo al heel wat leven in de brouwerij.
Na enkele lekkere aperitiefhapjes kregen we als hoofdgerecht Portabello Mushroom Ravioli en Tuscan Chicken op het menu. Ook de desserts waren heel lekker. De demo was interessant. De Chef toonde ons op welke manier we groenten en fruit konden insnijden om mooie figuren te bekomen. Het was een geslaagde avond en zeker de moeite waard om er eens met familie naar toe te gaan.
1 opmerking:
Serge en ik zijn er op een vrijdagmiddag (21 nov 08) gaan lunchen. Er was meer volk dan gewoonlijk want de wachttijd was iets langer dan wat normaal is volgens de US normen. Het was zo lekker dat we 's avonds niets meer gegeten hebben.
De pasta-menu's zijn aan te bevelen. De "hot spinach dip with artichokes appetizer" is overheerlijk!
Een reactie posten