12 juli, 2009

Splash Country

Vandaag stond het waterpark "Splash Country" op het programma, naast dit park heeft Dolly Parton (bekende country zangeres) nog een ander op haar naam staan: "Dollywood", een soort attraktiepark, maar dat bezoeken we later wel eens.
Deze morgen hebben we op het gemak ontbeten, een beetje Franse les met de kids gehad, een beetje gelezen, naar muziek geluisterd, kortom een gezellige ontspannende ochtend in ons droomhuis in de bergen, meer moet dat niet zijn! Ik krijg maar niet genoeg van de magnifieke zichten vanop het terras. Na de lunch vertrokken we naar Splash Country, op een goed halfuurtje rijden. Het was heet, zo'n 30 graden en we konden de verfrissing van het waterpark goed gebruiken. Na zo'n 3 uurtjes ontspannen, zwemmen, glijden enz... besloten we om naar Corky's te gaan eten, gekend om zijn lekkere ribbetjes. Het werd inderdaad door iedereen goed gesmaakt! Daarna gingen we nog eens naar Kroger, het was een andere dan gisteren, maar enen die op onze baan terug lag, dus mooi meegenomen.
Op de foto hierboven is Serge onze wandeling voor morgen aan het voorbereiden. Wordt vervolgd...

1 opmerking:

Amy zei

Klinkt zalig... and what a view!

Groetjes uit het (ook veel te warme) Malta!

Amy
xxx

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...