11 juli, 2009

A view to kill... "On/in Top of the World"

Zaterdagmorgen zijn we om 5u vertrokken richting Smoky Mountains en zijn eerst door de staat Ohio, dan Kentucky en daarna Tennessee (zuidelijke staten) gereden. De rit begon bangelijk, het was nog donker en het was aan het bliksemen. Net toen we de Saginaw brug overreden, vielen alle lichten uit. Ik was echt bang, maar daarna viel het allemaal nog goed mee, voor de rest van de rit (1050 km) hebben we niets van regen gehad. Rond 15u waren we in het dorpje Sevierville toegekomen en gingen we boodschappen doen in Kroger en daar verkochten ze enkel bier, geen wijn omdat het door wet verboden is om 2 soorten drank te verkopen, ze noemen dat hier "dry county". Heel triestige constatatie... ge moogt hier in de States in sommige staten zoals Michigan niet met geopende flessen drank rondrijden en in Midland verkopen ze op zondag geen drank voor 12u. Ik dacht van: "Toch niet waar zeker, 't is weeral van dadde..."

Om precies 16u40 zijn we dan toegekomen in ons vakantiehuis "Top of the World", dat eigendom is van een zekere dokter R. Davidheiser. Alle materialen zijn van topkwaliteit en het interieur is heel smaakvol ingericht. Het zicht is buitengewoon prachtig en ik hou al van de absolute stilte rondom het huis. We hebben al de barbecue uitgetest en goedbevonden, op één van de vele terrasjes heb ik mijn Franse roman van Anna Gavalda zitten verderlezen, de kids amuseren zich op hun laptops met hun spelletjes en straks gaan we samen nog een beetje naar "24" kijken om de avond af te sluiten. Life is good!

Geen opmerkingen:

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...