21 juli, 2009

Arch Rock - Alum Cave Bluffs

Deze morgen zijn we om 10u aan onze wandeling begonnen. Het was een heel mooi pad dat de rivier volgde met talrijke kleine watervalletjes. We klommen zo'n 40' naar Arch Rock (1,3 mile = 2 km enkel!) waar we even stilstonden om foto's te nemen. Daarna hebben we nog een 20' doorgewandeld naar Alum Cave Bluffs (2,3 mile = 3,7 km enkel!). Deze wandeltocht is de meest populaire in het park. Enkele redenen zijn: aanwezigheid van een rivier, een stenen boog (Arch Rock), heel veel rhododendrons, en een grot (Alum Cave). Wij vonden dit terecht één van de mooiste tochten. Vandaag geen beren tegengekomen, nochtans was er grote kans. Daarna zijn we gaan eten in de Bull Fish Grill in Pigeon Forge. Het slaatje met vers tonijn was overheerlijk!
Voor de rest van de dag genoten we nog van ons huis in de bergen. Een beetje lezen op het terras in het zonnetje en genieten van de stilte rondom ons.
Serge is elke dag braambessen gaan plukken die hij met wat yoghurt & cornflakes vermengd, een gezond ontbijt! Wedden dat hij die zal missen in Midland? Maar geen nood, we hebben een grote struik braambessen in onze tuin staan...

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dag Ann,
ben jij toevallig familie van Ilse en Sarah De Corte (en hun vader, de dichter Bert)?
Ik ben Elisabeth (Khan-)Van den Hove uit Ninove en de hoofdredactrice van de Gazette van Detroit, die zaterdag haar 95ste verjaardag viert (de krant, niet ik) vandaar dat ik nu geen tijd heb voor een uitgebreide babbel. Maar als je naar het feest wil komen (als mijn gasten), laat het me zo vlug mogelijk weten!
Groetjes!
Elisabeth

Ann zei

Neen, Elisabeth, "helaas" geen familie!
Amuseer je op het feest!

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...