01 september, 2009

Weg met de blokjes!!!

Gauthier is er na precies 2 jaar van af! Joepie...
Het laatste bezoek bij de tandarts is niet één van de leukste omdat alle cementrestjes moeten verwijderd worden. Het tandvlees begint dan te bloeden en ziet tijdelijk af, maar alles komt terug in orde.
Volgende week moet hij terug voor de 'retainer' (retentiebeugel), hij koos voor een rode, glimmend in het donker. Deze moet hij nog gedurende 2 weken dag & nacht inhouden en later enkel 's nachts.
Je houdt het niet voor mogelijk welke keuze je hiervoor krijgt. Op het einde van het bezoek hebben Gauthier & ik zitten schaterlachen omdat alle bedienden begonnen te zingen in koor: "You got your braces off today, hooray... hooray..." Voor een moment stond het kantoor op zijn kop... standaard procedure... Ik was daar gelukkig van gespaard gebleven... alhoewel... eens zot doen kan nooit kwaad! Daarbovenop kreeg hij een volle zak snoep (van de tandarts!!!) met een ballon. Welcome to the States!

Geen opmerkingen:

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...