28 augustus, 2009

Lizard Fair - 16 augustus 2009 - Baseball Stadium

Op een hete zondagnamiddag 16 augustus gingen we met z'n zessen tzz (onze kids, hun vrienden Hunter & Conrad en onszelf) naar de Lizard Fair om enkele groepen te zien optreden. Het concert begon al in de namiddag rond 17u en omdat we hele goede zitplaatsen hadden (1ste en 6de rij), besloten we om tegen openingsuur te gaan. We genoten van de volgende artisten:
Jessie James, the Elms, Tina Parol, Thriving Ivory, Boys Like Girls, Sean Kingston & Flo Rida.
De twee 40 plusssers (wij dus) zaten op de 1ste rij recht tegenover de boxen en gelukkig had ik oordoppen gekregen van een veiligheidsagent want de volumeknop stond echt wel te hoog.
Rond een uur of 10 's avonds begon het te onweren en werd het concert tijdelijk stilgelegd. Velen schuilden in het stadium want het was ook aan het bliksemen. Na een goed halfuurtje konden we terug, weliswaar onder sporadische douches, genieten van de optredens. Sommige artiesten waagden zich nogal ver op de boxen (zie foto's facebook). Rond 23u keerden we moe (en kletsnat!) maar tevree huiswaarts.

Geen opmerkingen:

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...