21 september, 2009

JV Dow High versus Holt (Lansing)

Vake heeft op zaterdag 19 september kunnen genieten van 2 goals gescoord door Gauthier (beide kids spelen met hetzelfde nummer : 11)
JV Dow High heeft immers met 2-1 gewonnen tegen Holt. Michele Asiala, de fotograaf van ons team stuurde me vandaag enkele foto's door van Gauthier's goals. We kunnen terugblikken op een produktief weekend met 3 goals van onze kids. Natuurlijk zijn we als ouders heel fier op de prestaties van onze kinderen. Gauthier heeft nog elke dag voetbaltraining van 15u15 tem 17u15. Daarna moet hij nog douchen, eten en zijn huiswerk maken. Zijn dagen zijn goed gevuld en hij heeft de weekends broodnodig om te recupereren. Het voetbalseizoen loopt ten einde rond half oktober en ik zal blij zijn om de resterende tijd te kunnen opvullen met lessen Frans. We hebben 8 maanden om Gauthier voor te bereiden op zijn AP examen dat plaatsvindt in mei 2010. Als hij daar een goede score op krijgt, kan hij dit later op universitair niveau gebruiken om zijn lessenpakket vroeger af te werken dan normaal door direct op hogere niveaus te beginnen. Laten we duimen voor een goede afloop. Hij kan dit examen nog hernemen als junior & senior (m.a.w. 5de en 6de middelbaar).

Geen opmerkingen:

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...