29 september, 2009

Vardar wint met 3 - 1 tegen Flushing

Een jaartje ouder en een kopje groter, beter kan je de voetbalploeg van Flushing niet beschrijven. Het was op zondagavond 27 september (18u) voor onze kleine mannen een serieuze uitdaging!
We gingen allemaal met een bang hartje naar de voetbalpleinen van Saginaw, maar keerden apetrots terug naar huis.
De wedstrijd begon nogal bruut, met veel geduw en getrek en de arbiter maakte er gelukkig direct korte metten mee. Bij de 1ste duwfout van Flushing in de box, kregen wij een penalty in ons voordeel en scoorden: 1 -0. Tegen het einde van de 1ste helft was de score al 1 -1. Maar in de 2de helft van de wedstrijd pasten onze kleine mannen de bal wonderbaarlijk rond en speelden als een echt team. Langs de lijn waren alle ouders aan het meejuichen en zweepten zo de spelertjes op. Dat moet blijkbaar geholpen hebben want we scoorden nog 2 doelpunten.
GO VARDAR!!!
Daarbij mag ik nog vermelden dat dit de eerste wedstrijden zijn waarbij onze spelers met 11 spelen ipv met 8 en dat het voetbalveld veel groter is. Niet zo simpel in het begin...

Op onderstaande foto's wint Rainier een duel. Zijn tegenspeler is nu wel net "geen kop groter", maar Rainier is na de keeper de grootste van zijn team.