21 mei, 2009

Vlaamse madammen in Midland

Haren in de wind... cabrio... 30 graden... tof gezelschap...meer moet dat niet zijn...
Programma van donderdag 21 mei? Lunch in de Zinc, we (Isabel & Ann) kozen deze keer voor een slaatje met geitenkaas en rode bieten.
Drank? we hielden het bij water, slim bekeken want het was heet op het terras. Insmeren was dan ook aan te raden.
We hadden een typisch Vlaams onderonsje over het vinden van de geitenkaas, na lang zoeken toch sporen gevonden onder de sla, rarara...Natuurlijk geprofiteerd van de meermaals tot vervelens toe gestelde vraag : "How is everything tasting?" Well, we are a little bit disappointed about the small amount of goat cheese... zei ik heel serieus, maar vriendelijk.
Amerikanen in Midland hebben op culinair vlak nog een hele weg te gaan. Kort daarop kregen we beiden een potje met gebrokkelde geitenkaas die we maar al te graag toevoegden en we hierdoor onze sla eetbaarder vonden! Gelukkig hadden ze nog lekker bruin brood als extraatje.
Na de "zware" lunch konden we niet weerstaan aan het lekker gebak. Op Ann's terras genoten de lekkerbekken van de fruittaartjes met koffie en een chocolade genever van Filliers.
Daarna heb ik mijn ouders nog even gezien op de webcam en les gegeven aan Evelien (oudste dochter van Isabel) van 3 tot 4u in de namiddag. Heel gemotiveerde studente, leergierig en bijzonder aangenaam... ik waan me bij momenten in mijn "oude klas" op het Lyceum waar gedreven leerlingen een leerkracht op wolken doet vertoeven!

1 opmerking:

Katia zei

Oes Ann is ook altijd "op stap" hé !!! Hihihi.... Ma get gelijk !!!
Goooooooooooooo....

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...