30 april, 2009

Mijn nieuwe vliegmachine

De eerste en moeilijkste week van mijn revalidatie zit erop. Of is dit een voorbarig statement? Na 5 moeilijke dagen van stilzitten, voet omhoog en ijs erop kan ik eindelijk terug "bewegen"...
Maar geduld is hier troef. Mijn voet is nog steeds gezwollen en de blauwe plekken zijn duidelijk voelbaar zodanig dat zelfs de lichtste druk pijn doet.
Mijn "lefty", nickname van mijn vliegmachine, officieel heet dat a "roll-a-bout", maakt mijn leven echt een stuk gemakkelijker. Ik kan er vlug mee door het huis vliegen, maar geen paniek, zie je die handrem op de foto?
Op 11 mei gaan de draadjes eruit en rond 24 mei, een maand na de operatie de 2,5 cm lange pin. Van pinnen de laatste tijd geen gebrek: zie geval Gauthier.
1ste verduidelijking: pinnen voel je niet zitten, gelukkig maar!
2de verduidelijking: die tijdelijke pin in mijn kleine teen is een extraatje (rechtzetting) bovenop de gewone operatie. In mijn grote teen zitten 2 titaniumschroeven die erin blijven.

1 opmerking:

Amy zei

Dag Anneke!!! Met die leuke vliegmachine kun je de mannen in huis terroriseren hihi :) Veel beterschap!

Spring Break 2019

1/3: The guided tour of one hour of the Pentagon in Washington DC was a little boring. Our group was quite large, and the one and a half m...