De chefkok van het restaurant had al van de avond tevoren kennisgemaakt met het Nederlands koppel en het ijs was duidelijk gebroken. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werd ik al direct begroet als de Belgische vriendin door de chefkok. Hij had blijkbaar niet veel te doen in de namiddag en besloot op zijn gemak met de 2 dames een babbeltje te slaan.
We bestelden de heerlijke fruittaartjes met koffie en genoten met volle teugen. Op mijn aanvraag kreeg Yolanda een proevertje van het multigranenbrood en toen ik over de lekkere Belgische préparé begon, was de chefkok direct bereid om ons te bedienen met ... inderdaad broodje met préparé. Amper 10' later kregen we dat bord (zie foto) voorgeschoteld en smaken dat het ons deed! Hij zei dat het vroeger op de menukaart stond maar er nu al enige tijd van gehaald werd, zonde vind ik dat! Natuurlijk niet moeilijk te begrijpen, Amerikanen zijn nu éénmaal vies van rauw vlees en eieren.
3 vliegen in een slag; buit van het blitsbezoek: 1 multigranenbrood, 1 chocoladetaart, steak tartare!
En dit terwijl 2 charmante dames gewoon gingen koffiekletsen... Life is good!
1 opmerking:
Hoi Ann en Serge,
schitterend die site. Van mam had ik jullie pre pare avontuur al gehoord! Niet te geloven dat jullie het voor elkaar krijgen om zo'n kok keihard aan het werk te zetten. Hoorde van mam dat hij ook dacht dat vrouwen uit Europa alleen maar rijk waren.. hahaha. Genieten jullie nog maar lekker daar!
groetjes sharon
Een reactie posten